Gobbledygook on web page

Discussion in 'Forum Announcements & Support' started by FJTBONE, Sep 2, 2009.

Help Support Muzzle Loading Forum by donating:

  1. Sep 10, 2009 #81

    Robert58

    Robert58

    Robert58

    45 Cal. MLF Supporter

    Joined:
    Sep 27, 2003
    Messages:
    554
    Likes Received:
    0
    That's the Problem.

    I am addicted to the internet, my Wife is threatening to Divorce me.

    I go to 6 or 7 different forums from Muzzleloading to Archery to both Ruger forums, and this is the only Place that I am having a Problem. And This is The Forum Where I Spend Most Of My Time.

    Robert

    Robert
     
  2. Sep 10, 2009 #82

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Cannon MLF Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2001
    Messages:
    14,026
    Likes Received:
    85
    Location:
    Cardiff, CA
    I don't have an answer for you. I do know that it's only happening to a small number of people. (Yes, one's too many)

    The people that run the server that hosts the Forum and the people who wrote the Forum software cannot make it happen. They have been looking into this for days and have found nothing at our end that could be causing it. They (and I) cannot reproduce the problem.

    The people who are experiencing this do have something in common, besides the Forum. We're still trying to figure out what it is. We'll keep looking and asking questions.
     
  3. Sep 10, 2009 #83

    roundball

    roundball

    roundball

    Cannon

    Joined:
    May 15, 2003
    Messages:
    22,964
    Likes Received:
    4
    The whole personal computing / Internet landscape has become extremely, extremely complex...its amazing the stuff works as well as it does.
    I have no doubt the problem will be figured out, they just all seem very tough at the beginning with the initial problem determination
     
  4. Sep 10, 2009 #84

    kentucky bucky

    kentucky bucky

    kentucky bucky

    45 Cal.

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Messages:
    586
    Likes Received:
    0
    I have it in N.E. Kentucky! Only on this site.
     
  5. Sep 10, 2009 #85

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Cannon MLF Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2001
    Messages:
    14,026
    Likes Received:
    85
    Location:
    Cardiff, CA
    It's not a "location" thing.

    I'll add you to the list of users reporting this problem, which is now up to 8.
     
  6. Sep 10, 2009 #86

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Cannon MLF Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2001
    Messages:
    14,026
    Likes Received:
    85
    Location:
    Cardiff, CA
    I'm going to be turning a few things on and off today, to see if it makes a difference. Please let me know if the problem goes away.
     
  7. Sep 10, 2009 #87

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Cannon MLF Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2001
    Messages:
    14,026
    Likes Received:
    85
    Location:
    Cardiff, CA
    Is the problem still there as of this post?
     
  8. Sep 10, 2009 #88

    fyrfyter43

    fyrfyter43

    fyrfyter43

    45 Cal.

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    769
    Likes Received:
    0
    Like I posted earlier, that cleared it up for me.
     
  9. Sep 10, 2009 #89

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Cannon MLF Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2001
    Messages:
    14,026
    Likes Received:
    85
    Location:
    Cardiff, CA
    I understood your previous post. I'm asking those who still had it yesterday, if they have it today.
     
  10. Sep 10, 2009 #90

    tallbear

    tallbear

    tallbear

    40 Cal.

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Messages:
    489
    Likes Received:
    0
    Claude
    It's still there for me.I expired my cookies and my browser cashe and relogged in but it's still there.I'm runnig XP home and IE8.One thing is that it only shows up on the index pages.It doesn't show up on the actual thread page.

    Mitch
     
  11. Sep 10, 2009 #91

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Cannon MLF Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2001
    Messages:
    14,026
    Likes Received:
    85
    Location:
    Cardiff, CA
    Thanks. That's the kind of info we need. I'm disabling some things, one at a time, to see if it makes a difference. Knowing if people still see it today may help narrow it down.
     
  12. Sep 10, 2009 #92

    DrLaw

    DrLaw

    DrLaw

    40 Cal.

    Joined:
    Aug 7, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Yep. totally not there with Firefox, but was there still, yesterday on IE8 when I got rid of cookies and tried again.

    The Doc is out now. :v
     
  13. Sep 11, 2009 #93

    Robert58

    Robert58

    Robert58

    45 Cal. MLF Supporter

    Joined:
    Sep 27, 2003
    Messages:
    554
    Likes Received:
    0
    I still see it in the main page and forum index and the individual forums but not on a topic.

    Robert
     
  14. Sep 11, 2009 #94

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Cannon MLF Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2001
    Messages:
    14,026
    Likes Received:
    85
    Location:
    Cardiff, CA
    Thanks, I'll try something different in the morning.
     
  15. Sep 11, 2009 #95

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Cannon MLF Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2001
    Messages:
    14,026
    Likes Received:
    85
    Location:
    Cardiff, CA
    Okay, it's Friday morning and I'm trying something different to see if it effects the problem.

    Please let me know if it's still there today.

    Thanks
     
  16. Sep 11, 2009 #96

    Robert58

    Robert58

    Robert58

    45 Cal. MLF Supporter

    Joined:
    Sep 27, 2003
    Messages:
    554
    Likes Received:
    0
    Everything still there with IE7.

    Installed Firefox. Not there. But do not like Firefox.

    Robert
     
  17. Sep 11, 2009 #97

    tallbear

    tallbear

    tallbear

    40 Cal.

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Messages:
    489
    Likes Received:
    0
    Claude
    I still see it.I don't know if it helps but if I come staight to a forum page from my history I don't get the gobblegook.If I refresh I get it.Also the addresse at the top of my browser is different.

    Adress without;http://www.muzzleloadingforum.com/fusionbb/index.php?fbb_session_id/56e6a77ed3e9ff39c021fb5b8b41ec3ce5ba603f508840a259ed9bfd02fc840b/fbb_uid/1581

    Adress with;http://www.muzzleloadingforum.com/fusionbb/index.php?

    Mitch
     
  18. Sep 11, 2009 #98

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Cannon MLF Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2001
    Messages:
    14,026
    Likes Received:
    85
    Location:
    Cardiff, CA
    If you switch back and forth repeatedly, between Explorer and Firefox, it's there with Explorer but not with Firefox?
     
  19. Sep 11, 2009 #99

    Robert58

    Robert58

    Robert58

    45 Cal. MLF Supporter

    Joined:
    Sep 27, 2003
    Messages:
    554
    Likes Received:
    0
    Yes. There on IE7. Not on Firefox.

    Robert
     
  20. Sep 11, 2009 #100

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Claude Mathis

    Cannon MLF Supporter

    Joined:
    Feb 3, 2001
    Messages:
    14,026
    Likes Received:
    85
    Location:
    Cardiff, CA
    Hmm, I thought we might be on to something, but then I remembered this.

     

Share This Page



arrow_white